Foreningens holdninger og virke

Foreningen er et samlingssted i byen, og for hele lokalområdet omkring Holtet. Siden starten i 1936 har det altid været et fælles mål at foreningssamarbejdet og samværet er i højsædet.

Vi målsætninger er:

  • Idrætten har plads til alle
  • Fællesskabet er mere værd end sejrene

Vi arbejder for at alle tager ansvar for klublivet og sammenholdet, så den gode ånd og de trygge rammer bevares for alle og vi kan samles og glædes over de forskellige aktiviteter.

Organisationen i foreningen er opbygget med en bestyrelse og mange udvalg, der hver især har ansvaret for klubbens forskellige aktiviteter, såvel sportslige som praktiske eller festlige.

Vi er baseret på frivillige hjælpere. Alle betaler - dvs. bestyrelses- og udvalgsmedlemmer, ungdomstrænere og holdledere er alle ulønnede.

Motivationen er glæden ved fællesskabet og at strabadserne lønner sig, når aktiviteten er gennemført og resultatet bliver til glæde for mange mennesker. Succes eller ej: Når du har været involveret og taget ansvar, har du altid fået noget ud af din indsats.

En stor styrke og klubbens stolthed er, at alle kan deltage - uanset alder eller tids indsats - Al indsats har nemlig et formål.

Vi inddrager børn og unge i opgaverne og giver dem ansvar for opgavernes gennemførelse.

 
Foreningens vedtægter:
 
 

Nyheder


Kommende events


Holtet Idrætsforening - Aalborgvej 212 - 9362 Gandrup - post@holtetif.dk - CVR 27076610